Hollandia Academy

Samen smeden aan jouw toekomst!

Zit je op het VMBO en heb je het profiel Produceren, Installeren en Energie (PIE), of overweeg je om een technische vervolgopleiding te doen? Maar wil je ook werken én geld verdienen? In de BBL-opleiding van Hollandia Academy combineer je werken met leren. Je haalt een erkend MBO-diploma niveau 2 of 3 en werkt tegelijkertijd aan grote projecten.

 

✔ 4 dagen werken, 1 dag school
✔ VCA + interne stages
✔ Salaris
✔ Schoolgeld + boeken

 

Wil je werken met metaal? Tijdens ons BBL werken en leren traject word je opgeleid tot

 

Lasser of Constructiewerker

Als lasser of constructiewerker werk je voornamelijk in de productiehal en bouw je mee aan uitdagende constructies voor onze projecten.

Servicemonteur

Als servicemonteur werk je meestal buiten op locatie om samen met collega’s onderhoud uit te voeren en storingen op te lossen aan o.a. bruggen en sluizen door het gehele land.

Staalbouwmonteur

Als staalbouwmonteur werk je meestal buiten op locatie om samen met collega’s op hoogte te monteren of assembleren.

Wat doet Hollandia

Wist je dat wij onder andere de London Eye en de Maeslantkering hebben gebouwd? Hollandia houdt zich bezig met engineering, bouw én onderhoud van staalconstructies en bewegingswerken voor infra, hoogbouw en industrie. Als oer-Hollands familiebedrijf zijn wij een bekende naam in de internationale wereld van staalbouw. Wie weet bouw jij binnenkort met ons mee.

 

Meer weten?

Neem contact op met Hollandia Academy. Mail naar r.both@hollandiainfra.nl of bel naar 06 18 04 23 11  (Whatsapp kan ook!).