Jouw werkplek

Vanaf welke plek maak jij impact?

Onze collega’s zijn het kapitaal van Hollandia. Iedereen heeft vanaf zijn of haar plek impact op het resultaat dat we samen bereiken. Met elkaar bouwen we aan een nieuwe wereld van staal. Vanuit welke functie wil jij hieraan bijdragen?

Productie

Bouwen in de productiehal

Werken in onze productie kan op verschillende plekken. Aan je werkbank in onze bankwerkerij, achter je lasapparaat tussen de stalen balken of achter het scherm bij een CNC machine.

In onze productiehallen komen de stalen platen en balken binnen. IJzerwerkers, lassers, operators, fitters en voormannen zorgen er samen voor dat er eindproducten van hoge kwaliteit uit onze hal rollen.

 

Montage

Bouwen op locatie

Werken in de montage betekent bouwen op locatie. Onze monteurs komen veelal aan op een lege bouwplaats in Nederland of ergens anders in Noordwest-Europa en vertrekken weer zodra de gehele constructie staat.

Werkvoorbereiding

Alles loopt op rolletjes

De afdeling werkvoorbereiding zorgt dat alle plannen en materialen om onze constructies te bouwen op tijd en op de juiste locaties klaarliggen. Als werkvoorbereider houd je van afwisseling en verandering. Vaak weet je aan het begin van de dag niet hoe deze gaat verlopen. Dankzij de goede werkvoorbereiding loopt onze productie op rolletjes.

Engineering

Mission impossible?

Het onmogelijke mogelijk maken, dat is wat onze engineers doen. De vraag van de klant zet je om in technische ontwerpen waarbij we de randen van de techniek regelmatig opzoeken. De constructie en veiligheid van zowel bouw als gebruik, zijn twee belangrijke elementen waar je bij je ontwerp rekening mee houdt. Als engineer ken je geen grenzen en overtref je de wensen van de klant.

Project Management

De juiste mensen en middelen op de juiste plek

De afdeling projectmanagent zorgt ervoor dat met de juiste mensen het beste projectresultaat bereikt wordt. Project managers staan dagelijks in contact met de collega’s, opdrachtgevers, onderaannemers en partners waarmee ze samen de klus klaren. Na de tenderfase, maar ook tijdens de werkvoorbereiding-, productie- en montagefase ondersteunen zij waar nodig en verliezen ze het einddoel nooit uit het oog.

Tendering

Meedenken en meedoen

Wij denken al vanaf het eerste moment mee met de klant en vinden het belangrijk om als partner op te trekken. Samen tot het beste resultaat komen door vertrouwen en samenwerking. De diversiteit aan tenders is groot, dit varieert van een 1-op-1 aanvraag tot een grote aanbesteding van tientallen miljoenen. Daarnaast ontwikkelen wij mee met de moderne contractvormen en trainen wij onze Tender afdeling om altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn.

Florine

Project Engineer

Testimonial

Hollandia is een begrip in de staalwereld. Het is gaaf om voor zo’n bedrijf te werken!

“Ik ben Florine en ik werk als Project Engineer bij Hollandia Infra. Eerst werkte ik in de offshore en sinds begin 2017 werk ik bij Hollandia. Ik wilde een nieuwe sector ontdekken die dicht tegen mijn fascinatie voor staalbouw en grote projecten aan ligt. Daarnaast waren de projecten in de offshore voor mij niet zichtbaar, want platforms bevinden zich immers ergens ver weg op zee. Bij Hollandia kreeg ik de kans om én grote projecten te realiseren én ze dagelijks te bewonderen. Hoe mooi is dat!” Lees meer

Bouw jij samen met ons mee aan deze nieuwe wereld?

Wij komen graag met je in contact. Bel Jako van Middelkoop (Corporate Recruiter) via 0180-540 540. Of reageer via een open sollicitatie bij de vacatures.