Stages / studenten

Groots werken in de wereld van staal

Of je nu als student bij Hollandia binnenkomt of net klaar bent met je opleiding; vanaf het begin krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jouw ontwikkeling waar te maken. Wij bieden je de juiste begeleiding, een vaste buddy of een mooie plek in onze leerschool.

Dit vraagt van jou motivatie, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. Als jij laat zien wat je kunt dan bieden wij jou volop mogelijkheden om door te groeien. Vandaar onze slogan: Samen smeden aan jouw toekomst!

VMBO

Zit je op het VMBO en heb je het profiel Produceren, installeren en energie (PIE)? Of overweeg je om een technische vervolgopleiding te doen?

Dan hebben wij diverse opties voor stages zoals een blokstage, lintstage, meeloop- of snuffelstage. Kijk eens rond bij ons en ervaar of een vervolgopleiding in de techniek jouw toekomst is!

MBO

Wij zijn trots op onze eigen leerschool in Krimpen aan den IJssel, de Hollandia Academy. Dit is een praktijkopleiding als vervolg op jouw VMBO opleiding. Zo kun je bij ons een BBL opleiding volgen in de richting van Constructiewerker of Lasser. Je werkt  in de productiehal en bouwt mee aan onze constructies.

Daarnaast bieden wij de opleiding Servicemonteur aan. Jouw werkplek is dan voornamelijk buiten en je werkt op locatie met collega’s om onderhoud en storingen op te lossen aan machines en installaties.

 

Hollandia maakt zich sterk voor mbo-talent in de Drechtsteden en steunt het platform Baas over je eigen toekomst.
Voor meer informatie, ga je naar baasoverjeeigentoekomst.nl

Logo van BAAS over je eigen toekomst

HBO/WO

Volg je de opleiding Werktuigbouwkunde of Civiele techniek en zoek je een meewerk- of afstudeerstage? Wij hebben op onze locaties in Krimpen aan den IJssel, Heijningen en Klundert op verschillende momenten per jaar ruimte voor een nieuwe lichting stagiaires.

Je kunt bijvoorbeeld meewerken op een afdeling en ervaren hoe het is om als Werkvoorbereider of Engineer mee te draaien in een project.

Project, rondleiding of gastcollege?

Make it real!

Wij slaan graag de brug tussen praktijk en theorie van je studie. Daarom bieden wij jou als student mogelijkheden voor projecten, rondleidingen en gastcolleges. Zie, voel, hoor en ervaar in de praktijk hoe het is om te werken aan staalconstructies of bewegingswerken en wat daar allemaal bij komt kijken.

“Hollandia daagt mij uit om alles uit mijn functie te halen” – Michel – 

Een indruk van onze mensen

en onze geweldige werkplekken

Michel

Werkvoorbereider Productie

Testimonial

Van Lasser tot Werkvoorbereider

“Ik ben Michel en ben mijn carrière bij Hollandia gestart als lasser. Na verloop van tijd ben ik doorgegroeid naar werkvoorbereider voor de productie. Ik kende Hollandia via mijn voormalige leidinggevende die bij Hollandia is gaan werken. Hij was erg enthousiast en heeft mij aanbevolen om hier ook te komen werken. Hollandia is een groter bedrijf dan mijn voormalige werkgever en biedt veel groeipotentie. Dat sprak me enorm aan omdat ik me graag verder wilde ontwikkelen. Ik twijfelde dan ook geen moment om als lasser te starten.”

Bouw jij samen met ons mee aan deze nieuwe wereld?

Wij komen graag met je in contact. Bel Jako van Middelkoop (Corporate Recruiter) via 0180-540 540. Of reageer via een open sollicitatie bij de vacatures.

Counters

43

Nieuwe Hollandianen in de afgelopen 6 maanden

16

Gemiddeld dienstverband in jaren

400

Hollandianen in totaal